Yatıksırt İlkokulu

Vizyon: Bilim yolunda ilerleyen,çağın gelişimine ayak uyduran, başarının odak noktası olan bir okul olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitimin amaçlarına uygun olarak; Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş, demokratik, laik, vatandaşlık haklarına saygılı kendisiyle ve çevresiyle barışık, zihnen, bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Mehmet KOLÇELİK 0537 526 99 19
Sportif Etkinlikler: FUTBOL, VOLEYBOL TURNUVALARI MASA TENİSİ
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006

Telefon - 05306012065

WEB - https://vanyatiksirt.meb.k12.tr

Adres - YATIKSIRT MAH. YATIKSIRT KÜME EVLERİ YATIKSIRT ILKOKULU VE ORTA OKULU BLOK NO 168 İPEKYOLU / VAN

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM (TAM GÜN)

Yerleşim Yeri - VAN İLİ İPEKYOLU İLÇESİNE BAĞLI MERKEZE 45 KM UZAKLIKTA, ÖZALP ANAYOLU ÜZERİNDE BULUNMAKTADIR.

Ulaşım ÖĞRETMEN SERVİSİ VE KÖY DURAKLARINDAN KALKAN ARAÇLAR İLE KÖYE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 45 KM