06.11.2019 388

Okulumuz 1960 yılında 3072 metrekare alanda bir derslik, bir lojman olarak eğitim öğretim hayatına başlamıştır. Daha sonra ilave eklemeler ile 3 derslik ve 3 lojman ile eğitim öğretim sürdürülmeye devam edilmiştir.

Köyümüz ve çevre köylerin artan nüfusu göz önünde bulundurularak 2017 yılında eski okulumuz yıkılarak aynı yerine 4 katlı 12 derslikli ortaokulu da içinde barındıran bir okul haline gelmiştir. 2019 yılında ortaokulumuz eğitim öğretim  hayatına başlamıştır.

Köyümüzde okullaşma oranı diğer çevre köylere oranla artış göstermektedir. Okulumuz bulunduğu konum itibari ile çevre koşullarının zor olmasına rağmen köyümüzde öğretmen, memur, avukat, doktor, diş hekimi, mühendis ve mimar meslek gruplarında çalışan kişiler bulunmaktadır.

Geçmiş yıllarda köyümüzde çalışan öğretmenlerimizle ilişkilerimiz sürüp aidiyet duygularımız devam etmektedir.

(Okulumuzun ilk zamanlarından)

06-11-2019